خانه
درباره شورا
اعضا شورا
شهر اهواز
تاریخچه شهر
نقشه شهر
ویژگیهای طبیعی
شورای شهر اهواز
تاریخچه شوراها
قانون شوراها با آخرین اصلاحات
آئین نامه داخلی شورای اسلامی شهر
اعضای دوره های پیشین
مصوبات
اخبار
ریاست
حوزه ریاست
هیأت رئيسه
مرکز پیگیری ویژه شورا
روابط عمومی
مرکز مطالعات و پژوهش
سامانه ارتباطات مردمی
گالری تصاویر
ارتباط با ما
|
ورود
X
خانه
درباره شورا
اعضا شورا
شهر اهواز
تاریخچه شهر
نقشه شهر
ویژگیهای طبیعی
شورای شهر اهواز
تاریخچه شوراها
قانون شوراها با آخرین اصلاحات
آئین نامه داخلی شورای اسلامی شهر
اعضای دوره های پیشین
مصوبات
اخبار
ریاست
حوزه ریاست
هیأت رئيسه
مرکز پیگیری ویژه شورا
روابط عمومی
مرکز مطالعات و پژوهش
سامانه ارتباطات مردمی
گالری تصاویر
ارتباط با ما
اخبار
اخبار
تاریخ انتشار: چهارشنبه 04 تیر 1404
رییس شورای اسلامی کلانشهر اهواز
در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مجموعه نیروهای مسلح تحت هدایت و درایت فرماندهی معظم کل قوا ، رشادتهای بینظیری از خود به جا گذاشتند
امتیاز:
محمد مهدی مطیعی در یکصد و نود و سومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اهواز ضمن خوشامدگویی به رییس و اعضای سازمان بسیج اساتید استان خوزستان با اشاره به سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید اظهار کرد: مقام معظم رهبری به این شهید والا مقام توجه ویژه داشته و توصیه های زیادی داشته اند تا اندیشه، مقاومت، ولایت پذیری این شهید به عنوان یک الگو برای سایر افراد باشد و باید با این تفکر و نگاه، آینده را رقم زد.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر افزود: تمام ایرانیان عزیز و مجموعه های داخلی و خارجی کشور، الطاف الهی، رهبری حکیمانه امام خامنه ای(حفظه الله)، اتحاد تاریخی مردم و مقاومت دلیرانه نیروهای مسلح را دیدند و این موارد برگ های زرینی بودند که در این جنگ ناجوانمردانه مشاهده کردیم.
رئیس شورای اسلامی کلانشهر اهواز گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط رژیم جعلی صهیونی، مجموعه نیروهای مسلح با همراهی مردم، یک دل و یکپارچه تحت هدایت و درایت فرماندهی معظم کل قوا، رشادت های بی نظیری از خود بجا گذاشتند.
مطیعی با اشاره به دلایل پیروزی کشورمان در این جنگ بیان کرد: دشمنان با یک سری اهداف مانند تغییر نظام، تجزیه کشور، از بین بردن انرژی و برنامه های هسته ای، از کار انداختن سیستم موشکی و پدافندی، ایجاد شکاف و گسست در جامعه این جنگ را رقم زدند اما به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند.
وی اضافه کرد: شاهد همدلی و همبستگی مردم در این شرایط بودیم. دیدیم دشمن با ذلت و قرار دادن کشورهای دیگر به عنوان واسطه، خواستار آتش بس شدند که همه این ناتوانی ها و در نهایت درخواست آتش بس توسط دشمن، نشان از پیروزی متقن ایران اسلامی است.
مطیعی با اشاره به برکات جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: بعد از این جنگ متوجه شدیم چقدر خوب می توانیم همدل باشیم و چقدر نیازمند انسجام اجتماعی هستیم که این جنگ انسجام اجتماعی را رقم زد.
تصاویر مرتبط
دانلود عکس
دانلود عکس
ثبت امتیاز
1
2
3
4
5
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
کد امنیتی را وارد نمایید:
جستجوی اخبار
برچسب خبر
آرشیو اخبار
خطایی رخ داده است.
خطا : آرشیو اخبار در حال حاضر در دسترس نیست